Facebookta paylaş

KAYAHAN BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ ŞARKİ SÖZLERİ

Kayahan bizimkisi bir aşk hikayesi sözleri, bizimkisi bir aşk hikayesi şarkısı, bizimkisi bir aşk hikayesi klibi sözleri, kayahan bizimkisi bir aşk hikayesi, bizimkisi bir aşk hikayesi sözleri, kayan bir aşk hikayesi sözleri, kayahan bir aşk hikayesi dinle, bir aşk hikayesi şarkısıkayahan siyah beyaz film gibi birazkayahan bir aşk hikayesi dinle

KAYAHAN BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ

Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi denilince akla gelen önemi ölçüzlmez Türk sanatçısı Kayan, bu klibiyle en çok dinlenen şarkı olmayı ilk günden başarmıştı. Başarılı sanatçı Kayan'ı bu aralar aramızda kaybettik fakat heran için kalplerimizde olacak.
Zamanında başarıyla anılan sanatçı Kayahan, en çok sevilen ve dinelenen şarkısı Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi sözleri dinleyicileri tarafından merak edilmektedir. Halen en çok dinlenen klipler arasında yerini koruyan Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi her gün daha çok dinlenmekte.

Sizler için Kayan Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi şarkısının şarkı sözlerini merak edip araştıran takipçileri için bu yazımızda Kayahan Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi Klibine yer verip şarkı sözleri derleyip sizlerle paylaşıyoruz.



BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ ŞARKI SÖZLERİ

Hayranları tarafından heran dinlenen sanatçı Kayahan, en çok sevilen Türk sanatçılar arasında. Başarılı sanatçı Kayan Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi şarkı sözleri yazımızında devamında bulabilirsiniz.

Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi, Siyah beyaz film gibi biraz, Gözyaşı umut ve ihtiras,Bizimkisi alev gibi biraz.

Bizimkisi bir aşk hikayesi, Siyah beyaz film gibi biraz, Ateşle su dikenle gül gibi,Bizimkisi roman gibi biraz, 
Bu güller senin için. 


Bu gönül ikimizin, Hiç üzülme ağlama, Sen gülümse daima, 
Bizimkisi bir aşk hikayesi.


Siyah beyaz film gibi biraz, Hüzünlü sonbahar kapısından, Çıkmak gibi aydınlığa biraz,
Ne güzeldi değil mi yaşadıklarımız.

 Ne güzeldi,Artık ne sen ne de ben, Bulamayız o günleri,Bazen düşünüyorum da,Bende de yanlış bir şeyler vardı galiba diyorum.

İkimizde kıymetini bilemedik bir şeylerin, Hatırlarmısın akşam olur,Mumlarımızı yakardık,Sen kokunu sürerdin.

Oda sen kokardı, Olmadık şeylere güler,Durup dururken ağlardık, Güzel havalarda sokaklara çıkardık.


Bir de kar yağınca kar topu oynardık seninle,Sen iskambil kağıtlarından fal bakardın,İstediğin çıkmadığında,Kağıtları bir daha karardın.



Kategori: , , , ,