Facebookta paylaş

MARAL DİZİSİ ARYA KİMDİR - BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ

maral dizisi alya kimdir, türkan türan kimdir, kaç yaşında, nereli, fotoğrafları, resimler, kaç yaşında, kaç kilo, kaç boyunda, oynadığı diziler, hangi dizilerde oynadı, maral dizis arya karakteri kimdir, biyografisi,

İŞTE BENİM STİLİM ARYA KİMDİR

TV 8 ekranlarına çıktığı andan beri izleyicilerini kitleye bağlayan dizide, izleyenler her gün oyuncularını merakla araştırmaktadır. Başrolünde Hazal Kaya ve Aras Bulut İyemli'nin bulunduğu Maral dizisinde neler yaşanıyor, oyuncuları kim ve tüm merak edilen soruları yazımzda bulabilirsiniz.

Ekranlara çıkan dizide en çok araştırılan ise oyuncuları, bizlerde sizler için Maral Dizisi Arya Kimdir, Kaç Yaşında, Resimleri, Nereli ve tüm sorulara cevap vermek için yazımızda sizlerleyiz.
Maral Dizisi Arya Karakteri  Kimdir ?
Maral dizisinde en çok aranan oyuncularında Arya karakterini üstlenen başarılı oyuncu Türkü Türan geçmişinde de büyük başarılarla geçirmiştir. Güzel ve başarılı oyuncu Ayla (Türkan Türan) şimdi ise Maral dizisinde devam etmektedir.

Maral Dizisi 'Arya' Türkan Türan Kimdir

Muğla doğumlu olan başarılı yarışmacı Türk sinemalarında da büyük yer tutmakta. 2 Ocak doğumlu olan başarılı yarışmacı, 1986 doğumludur. Maral dizisinde oynayan oyuncu önceki dizlerinden olan Annem dizisinde de Pınar rolüyle karşımıza çıkmıştı.

Eğitimini ise, İstanbul'da Mimar Sinan Üniversitesin'de devam etmekte. Hazal Kaya'nın başrolerinde bulunduğu bir önceki dizisi olan 'Adını Feriha Koydum' dizisinde rol alan oyuncu hayatında en çok dizilerde karakter alan oyuncu olmuştu.

Maral Dizi Arya Türkan Türan Resimleri




Kategori: , , , , , , ,