Facebookta paylaş

29 - 30 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ ?

29 VE 30 NİSAN OKULLAR TATİL !

yarın okullar tatil mi, 30 nisan okullar tatil, yarın ilk okullar tatil, yarın hangi okullar tatil, 29 nisan tatil, orta okullar tatil, 

8. sınıf öğrencileri için yapılacak olan orta eğitimden lise'ye geçiş sınavı nedeniyle okullar tatil olacak. Teog tatili günleri ise, 29 ve 30 Nisan günleri yani çarşamba ve perşembe günü olacak.

Yarın Okullar Tatil mi ?

Öğrencilerin heyecanla beklediği Teog sınavıyla beraber 1 Mayıs,yani işçiler bayramı olarak kabül ediliyor bundan dolayı öğrenciler 1 Mayıs Cuma günüde tatil yapmış olacak. Öğrenciler için en önemlisi olan ise 5. 6. ve 7. sınıf öğrencileri 28 - 29 Nisan Teog tatili ve 1 Mayıs işçiler Bayramı üzerine gelen Cumartesi, Pazar ile beş günlük tatil yapacak.

İlk Okullarda Yarın Okullar Tatil mi ?

İlk okulların teog sınavı yok ama, 8. sınıfta teog'a girecek öğrenciler ile ilk okulda olan öğrencilerin binaları aynı olacak ilk okullar tatil olacak.

Bu sevinçli haber duyan İlk okul ve Orta okul öğrencileri için vazgeçilmez bir tatil olmuş olacak ve sizlerle bu yazımızda yarın okullar tatilmi, 29 ve 30 Nisan okullar tatil mi, tüm soruları yazımızda cevaplıdır.

* Tatil günleri ile düşündüklerinizi bizimle 'yorum' bölümünden paylaşabilirsiniz !


Kategori: , , , ,