Facebookta paylaş

7 NİSAN SURVİVOR SMS SONUÇLARI - SURVİVOR ALL STAR SIRALAMASI SONUÇLARI

7 NİSAN SURVİVOR SMS SONUÇLARI

Survivor All Star sms oylaması, Acunn.com,  Acunn.com sms sıralaması, survivor bu hafta kim birinci oldu, survivor sms sonuçları, 7 nisan survivor sms, 7 nisan survivor kim birinci oldu, Acunn.com 7 nisan survivor sms, 7 nisan halk oylaması, survivor SMS, sms sonuçları

TV 8 'de hergün heyecanla izlenen Survivol All Star yarışmasında, heyecan dolu anlar her zaman ki gibi devam ediyor. Her gün farklı ödül oyunlarıyla bir biriyle yarışan gönülüler ve ünlüler takımında gittikçe aralarında oluşan hırs ve rakabet dikatleri çekiyor.

İzleyicilerini kitleye bağlayan Survivor yarışmasında,  bu hafta adada kimin eleneceğini belirleyecek olan sms sonuçları ile bugün adaya biri veda edecek. Sizlerde bu ismin kim omasını istediğinizi ve düşüncelerini yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Haftada bir gün, bir kişi yarışmaya veda ediyor. Bu hafta yarışmaya veda edecek olan ismi sizlerle paylaşmak için yazdığım bu yazıda, kimin bu hafta hayalerine ve ödüle veda edecek hakkında tüm ayrıntıları yazının devamında okuyabilirsiniz.
Bu hafta 6. elemesini yapan Survivor, bu hafta eleme sonucunda bir yarışmacıya daha veda edecek. 
Salı günleri yarışmada heyacanlar üst seviyeye çıkıyor, kimin eleneceğini ve kimin bir adım daha öne çıkacağını yarışma takipçileri an ve an takip etmekte. Bir önceki sezonda birinici olan Turabi Çamkıran bu sezondada tempoyu artırmaya devam ediyor.

Salı geceleri en çok reytin kıran yarışmalar arasında üst sırada alan Survivoy yarışmasında bu hafta kimin eleneceğini ve bu hafta neler olduğunu, 7 Nisan Survivor Sonuçları açıklandığı andan itibaren yayınlayan Acunn.com ile beraber sizlere tüm detayları vermiş olacağız.


Acunn.com 7 Nisan Survivor SMS Sonuçları

Survivor yarışmasında kimin elendiğini, Acunn.com sitesinden yayınlandığı gibi sizlere tüm ayrıntıları ve gelişmeleri www.yagazin.blogspot.com sitemizden açıklayacağız.

Bu hafta kim elendi, gönülülerde bu hafta kim elendi, Survivor All Star sms sonuçları, gibi tüm sorulara buradan tekrar ulaşabilirsiniz.

1. Kim oldu 
2.
3.
4. 
5.
6.
7.
8.
9.
10






Kategori: , , , , ,