Facebookta paylaş

1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ - 1 MAYIS 2015 OKULLAR KAÇ GÜN TATİL

1 MAYIS OKUL TATİLMİ

Öğrencilerin hayali olan okulların tatil olması ve hangi okullar ne zaman tatil olacak haberlerini sizler için derledik ve tüm sorularınızın cevabı yazımızda. Teog sınavları olacak olan temel eğitim öğrenciler yani  8. sınıf öğrencileri sınavda olacak. Sıvan günlerinde ise ilk okul öğrenicilerinden 8. sınıf hariç tüm okullar tatil olunacağı Milli Eğitim tarafından açıklandı.

Temel eğitimden orta öğretime geçiş yapacak öğrenciler olan 8. sınıf öğrencileri için hazırlanan Teog sınavı, 28 ve 29 Nisan tarihinde olacaklar. Çarşamba ve Perşembe Teog sınavına girecek olan 8. sınıflar için sınav günü olacak diğer öğrenciler için ise okullar tatil olacak.

Öğrenciler tarafından bugünlerde en çok merak edilen ve araştırılan konu ise okullar ne zaman tatil olacağı. Teog sınavı ardınan 1 Mayıs günü ve tatil olacak mı sorusunu yanıtlayalım.

1 MAYIS OKULLAR TATİ OLACAK MI ?

Emek Ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs emekçiler tarafından kutlanacak olan 1 Mayıs günü tüm okullar tatil olacak. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü tüm okullar tatil olduğu gibi çalışanlar içinde tatil günü olacak.

1 Mayıs günü tatilden yararlanan öğrenciler  Taog sınavı tatili, 1 Mayıs tatili ve resmi tatil Cumartesi ile Pazar günü tatileriyle beraber haftanıın 5 günü okullar tatil olacak. Öğrenciler sevindiren bu haberde Çalışanlar için ise 1 Mayıs yani sadece Cuma günü tatil olacak.

Buna göre;

Okulların tatil olduğu günler ne zaman ; 29 Nisan Çarşamba, 30 Nisan Perşembe, 1 Mayıs Cuma, 2 Mayıs Cumartesi, 3 Nisan Pazar olarak toplam 5 gün olacak.

Öğrenciler tarafından merakla beklenen müjdeli haberler yazımızda ve bu tatiler hakkında öğrencilerin ne fikirde olduğunu yazımızda 'yorum' yapmalarını bekliyoruz.

* 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlarız. 

1 mayıs okullar tatilmi, 1 mayısta okullar açıkmı, 1 mayıs cuma okullar tatil olacak mı, 1 mayıs cuma okullar varmı yokmu, teog sınav tatili kaç gün, 5 gün tatil ne zaman, 1 mayıs cuma tatil olacakmı, 1 mayıs tatil edildi mi, 1 mayısta dershaneler tatil mi, 1 mayıs tatili, 1 mayıs okullar tatil oldu mu, 1 mayıs ünüverstelere tatilmi, 



Kategori: , , , , , ,