Facebookta paylaş

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN ? 28 NİSAN ALL STAR YOK BÖYLE DANS

2015 survivor birleşme partisi, birleşme partisi ne zaman, yok böyle dans 28 nisan 2015, birleşme partisi müzikleri, birleşme partisi 28 nisan, birleşme partisi hadise, birleşme partisi yok böyle dans kim kazandı, survivor all star yok böyle dans yarışması,

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ

TV8 ekranların vazgeçilmez programında her geçen gün artan heyecanı ile izleyicilerini büyülemeye devam ediyor. Her hafta merakla takip edilen yarışmada adaların birleşme zamanı geldi ve adalar bugün birleşecek.

Yarışmanın formatında olan, Ünlüler ve Gönülüler birleşecek ve yarışmada neler yaşanacak adaya kimler gelecek tüm sorular merakla bekleniyor. Yarışmanın birleşme partisi 28 Nisan yani Salı gecesi yapılacak ve yarışmada bir çok süprizin olacağını Acun Ilıcalı sinyalini verdi.

Survivor Birleşme Patisi Kim Kazandı ?

Yarışmada birleşme partisine kaç kişi katılacak ve kimler katılacak sorularının cevabı ise; Gönülüler ve Ünlüler arasında yaşanan 10 haftalık yarışmada, 7 Gönülü ve 7 Ünlüler yarışmacısı adada birleşme partisine kalmış olacak.

Birleşme Partisinde Ne Olacak ?

7 Gönülü ve 7 Ünlüler takımında kalan 14 yarışmacı artık bir adada birleşerek iç içe kazanma savaşını sürdürecek. İzleyicilerinin heyecanla izlediği yarışmada tansiyonlar artacak mı görelim.

SURVİVOR YOK BÖYLE DANS !

Acun Ilıcalı'nın süpriz dolu geçeceği birleşme partisinde ilk süprizi ise Yok Böyle Dans adlı parti olacak. Her iki takımın birleşmesi ile, yaşanacak olan süpriz partide yarışmacılar dans öğrenecek ve 28 Nisan gecesinde izleyicileri ile farklı bir görüntü yaşatacak.

Birleşme Partisinde Hadise Adada !

Yarışmanın en büyük süprizi olan Hadise Survivor yarışmacıları ile adada olacak ve canlı klipleriyle yarışmaya keyif vererek yarışmacılarada moral olmuş olacak.

Birleşme Partisi Hadise Görüntüleri



Kategori: , , , , ,