Facebookta paylaş

Sultan Abdülaziz'in yaverliğini yapan, bileklerini kesip, ölümü sırasında hissettiklerini bilimsel bir gözlem olarak kaydeden kişi kimdir ?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER ?

Bilindiği gibi Kenan Işığın beyin tramvası sonrasından beri yarışmada ayrıldı ve halen tedavisi sürülüyor. Yarışmaya görkem veren Kenan Işık rahatsızlığı nedeniyle yarışmanın yeni sunucusu ise başarılı oyuncu Selçuk Yöntem yerini aldı.

Dünya'nın en çok izlenen ve para dağıtan yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacılarını zorlayan sorulardan; Sultan Abdülaziz'in yaverliğini yapan, bileklerini kesip, ölümü sırasında hissettiklerini bilimsel bir gözlem olarak kaydeden kişi kimdir? Sorusunu merak edenler için yazdığımız bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz.

Her hafta merakla izlenen yarışmada olanları ve cevaplarını merak ettiğiniz soruları sizler için derleyip paylaşıyoruz. Bu hafta Cuma gecesi ekranlara çıkan yarışmada merak ettiğiniz sorunun cevabı aşağıdadır.

Sultan Abdülaziz'in yaverliğini yapan, bileklerini kesip, ölümü sırasında hissettiklerini bilimsel bir gözlem olarak kaydeden kişi kimdir ?

A) Ahmet Rıza
B) Beşir Fuad
C) İzzet Melih
D) Sadık Hidayet

İzleyici ve yarışmacılarının merakla beklediği sorunun cevabı; Doğru Cevap; B) Beşir Fuad şıkkıdır.

kim milyoner olmak ister, kenan ışık, selçuk yöntem, sultan abdülaziz'in yaveri sorusu, Sultan Abdülaziz'in yaverliğini yapan, bileklerini kesip, ölümü sırasında hissettiklerini bilimsel bir gözlem olarak kaydeden kişi kimdir, 

Kategori: , ,