Facebookta paylaş

SURVİVOR 23 MAYIS ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI - 23 MAYIS CUMARTESİ OYUN SONUCU

SURVİVOR 23 MAYIS ÖDÜL OYUNU

Her geçen gün Final'e ulaşarak, büyük ödülün sahibi olmak için yarışan yarışmacılar, yarışmaya büyük heyecan yaratıyor. Bir haftanın ilk bölümünde heyecanlı anlar izleyicilerini bekliyor. Acun Ilıcalın'ın sahip olduğu TV 8 Kanalında farklılık yaratarak izleyici karşısında bulunan Survivor All Star yarışmasında haftanın ilk bölümüne saatler kaldı.

58. Bölümünü merakla bekleyen Survivor All Star izleyicileri ekran başında heyacanlı anlar yaşayacak. Yeni ödüller ve farklı yarışma tarzlarıyla yarışmaya büyük zevk katan Acun Ilıcalı yarışmacılar için de bir birinden güzel ödüller adaya getiriyor.

Haftanın ilk gününde ödülü kaptırmak istemiyen yarışmacılar büyük birer rakip olduklarını gösterecekler. Suvivor yeni bölümünde ödülü halen açıklanmayan yarışmada neler olacak görelim...

Sizler için hazırladığımız 23 Mayıs Cumartesi Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı, Kim kavga etti ve Adada neler yaşandı yazımızın devamında bulabilirsiniz.

SUVİVOR ALL STAR 23 MAYIS CUMARTESİ ÖDÜL OYUNU

Merakla beklenen yarışmada yarışmacılar .... ödülü için yarışacaklar.

23 Mayıs Cumartesi Suvivor All Star Ödül Oyunun Sonuçları;

Suvivor All Star 'da heyecanlar dorukta ve nefes kesen yarışmada izleyicler hangi takımın kazandığını merak ediyor...

Survivor 23 Mayıs Ödül Oyununu kazanan takım ... olarak, ödülü almış oldu !

Ödül oyunu için yarışacak yarışmaları sizlere hazırladık ve oyun eşleşmeleri bu şekilde oldu;

Güncellenecek...

Heran sizler için yazdığımız Survivor All Star, Eleme gecesi, Kazanan takımlar, Ödül Oyunu sonuçları ve Dokunulmazlık oyunu sonuçlarını sitemizde bulabilirsiniz.

Suvivor 23 mayıs ödül oyunu kim kazandı, survivor ödül oyunu sonucu, survivor 23 mayıs kim kazandı, suvivor all star cumartesi kim kazandı, survivor 23 mayıs kazanan takım, survivor ödül oyunnu hangi takım kazandı, survivor 23 mayıs ödül oyunu kaç kaç bitti, 23 mayıs ödül oyun sonuçları, sürvavyır odul oyunu, survivor ödül oyunu 23 mayıs, all star ödül oyunu,

Kategori: , , , , ,