Facebookta paylaş

6 MAYIS BARCELONA BAYER MUNİH MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SKORU

6 MAYIS BARCELONA BAYER MÜNİH MAÇI

UEFA Şampiyonlar liginde çekişmeli elemeler devam ediyor. Yarı final'e kalan 4 Dünya devi takımı olan Real Madrid, Juventus, Barcelona ve Bayer Münih final için karşılaşmaya devam ediyor. Kalan 4 Dünya devi takımlarının eşleşmesi ise şu şekildeydi; Real Madrid - Juventus ve Barcelona - Bayer Münih 'ti.

Uefa Yarı final maçlarının şekişmeleri devam ederken bu dev maçı naklen yayınlayacak kanal SmartSpor oldu. 21:45 naklen izleyenleriyle buluşacak olan takımlar heyecanla bekleniyor. 14 Mayıs akşamında ise rakipler rövanş maçını oynayacak.

Herkesin merakla beklediği karşılaşmada heyecanlar dorukta. Barceleno - Bayer Münih maçı kaç kaç bittti, maç sonucu ve maçın golerini sizlere derleyerek yazımızda buluşturuyoruz.

JUVE LİGE GÖZ KIRPTI !

5 Mayıs Salı Akşamı naklen yayınlanan Real Madrid - Juventus karşılaşmasında galibiyetle ayrılan Juventus, Şampiyonlar Ligi finaline bir adım önde devam ediyor. Karşılaşmada ilk gol atan takım Juventus oldu. 9'uncu dakika'da Morata'nın aları sarsmasıyla 1-0 önde devam eden Juventus'a karşılık veren Ronaldo 27'inci dakikada alara golü bırakan 2'inci oyuncu oldu. Maçın sonucunu belirleyen ise, Juventus'un 57'inci dakikada kazandığı penaltııyı değerlendirerek Tevez aları sarsarak maça son noktayı koydu.

Bayer Münih'in aralarındaki maçlarının skorları ise çarpıcı. Bir çoğu maçını galibeyetle bittiren Bayer Münih bu maçı eksiksiz tamamlayarak yoluna devam etmek istiyor. Bugün 21:45 'de maç oynancak. Maç sonucu, goller ve tüm ayrıntılar güncel olarak yazımızı takip edin !

   BARCELONA 0 - 0 BAYER MÜNİH

                                                                                             GOLLER :

6 MAYIS BARCELONA - BAYER MÜNİH MAÇI İLK 11'LER

Barcelona ; Ter Stegen, Messi, Alves, Pique, Alba, İniesta, Suarez, Rakitic, Busquets, Mascherano, Neymar,  

Bayer Münih ; Neuer, Lewandoswski, Boateng, Alonso, Bernat, Benatia, Thiago, Müller, Rafinha, Götze, Lahm

İki Takım Arasında Son Oynanan Maçlar

24 Temuz 2013 Bayer Münih 2 - 0 Barcelona
01 Mayıs 2013 Barcelona 0 - 3 Bayer Münih
23 Nisan 2013 Bayer Münih 4 - 0 Barcelona
27 Temuz 2014 Barcelona 2 - 0 Bayer Münih
14 Nisan 2009 Barcelona 4 - 0 Bayer Münih
04 Kasım 1998 Barcelona 1 - 2 Bayer Münih
21 Ekim 1998 Bayer Münih 1 - 0 Bercelona
16 Nisan 1996 Barcelona 1 - 2 Bayer Münih
02 Nisan 1996 Bayer Münih 2 - 0 Barcelona

barcelona bayer münih maçı, barcelona bayer münih maçı kaç kaç bitti, barcelona bayer münih maç skoru, bercelona bayer münih maçı son durum, barcelona maçı hangi kanalda saat kaçta, barcelona bayer münih maçı goleri önemli anlat özeti, 6 mayıs barcelona bayer münih maçı

Kategori: , , , , , ,