Facebookta paylaş

Evlat Kokusu Dizi Oyuncuları Kim ? Ne Zaman Başlıyor ?

Endemol Shine Turkey 'in yapımcılığını üstlendiği yönetmen koltuğunda Mehmet Uzun'un oturduğu Evlat Kokusu Dizisi 8 Mart Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizi kadrosu ve farklı konusu ile dikkat çeken dizi Poyraz Karayel'in yerini dolduracak mı merak konusu.

Evlat Kokusu Dizi Oyuncuları

Kanal D 'de Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Evlat Kokusu dizisinde birden çok yıldız oyuncu farklı ve ilgi çekici rolleri ile izleyicisiyle buluşacak. Peki Evlat kokusu dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kim, başrol oyuncusu kim, ne zaman başlıyor ve daha fazlasını sizler için hazırladğımız bu yazımızda okuyalım.

Evlat kokusu dizisi oyuncuları: Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han, Yeşim Salkım olmak üzere başrolde yer alacaklar.

Evlat Kokusu Hande Soral ( Zeynep Gündoğan ) Kimdir ? : Zeyno Amsterdam'da bir hastanede çocuk hemşiresi olarak çalışır. İyi niyetli, akıllı, temiz kalpli ve sevecen biri olan Zeyno, hayatında bir kez aşık olur ve en büyük ihaneti de aşık olduğu adamdan görür. Hayata Zeyno'yu başladığı noktandan çok uzaklara götürür.

Evlat Kokusu Barış Kılıç ( Aslan Akbaş ) Kimdir ?  : Türkiye'nin en büyük enerji şirketlerinden Akbaş Holding'in yönetim kurulu başkanı olan Aslan, Akbaş Ailesi'nin en küçük oğludur. Kararlı, Adaletli, prensipli ve dürüst adamdır. Ablası Hünkar'ın Ailelerine gelin olarak seçtiği Zümrüt ile mantık evliliği yapan Aslan'ın bu hayata aşkla sevdiği tek kişi kızı Ela'dır.

Evlat Kokusu Sedef Avcı ( Zümrüt Akbaş ) Kimdir ? : Köklü bir ailenin tek kızı olan Zümrüt ailesinin arzusuyla Aslan ile evlenmiştir. Zümrüt, zaman içinde Aslan'ı tanıyarak aşık olmuştur. Ancak aşkının karşılığı yoktur. Şefkatıli Şefkatli, anaç, prensip sahibi ve gururlu bir kadın olan Zümrüt'ün, soz konusu çocuğu ve ailesi olduğunda yapamayacağı şey yoktur.

Evlat Kokusu Murat Han ( Cevahir Akbaş ) Kimdir ? : Akbaş ailesi'nin ortanca çocuğu olan Cevahir, özgürlüğüne ve gece hayatına düşkün biridir. Zeki, bencil, küstah, çapkın, kolay öfkelenir ve her öfkelendiğinde de mutlaka bir hata yapar. Aile şirketlerinin başında kendisi yerine küçük kardeşinin olmasını hazmedemeyen Cevahir, bu nedenle hem Hünkar'a hem Aslan'a içten içe bileniyor. Eşi Belma'yı önemsemeyen Cevahir, hayattaki tek zaafı kızı Cemre'dir.


Kategori: