Facebookta paylaş

2015 GENEL SEÇİMDE SANDIK GÖREVLİSİ OLMAK İÇİN NE GEREKLİ - 7 HAZİRAN SANDIK GÖREVLİLERİ

2015 GENEL SEÇİMLER SANDIK GÖREVİSİ NASIL OLUNUR

7 Haziran 2015 Millet Vekili seçimleri için hazırlıklarını yapmaya başlayan partiler, seçim sürecine girdiler. Yeni yılda Millet Vekili seçimleri yapılacak ve seçimde sandık görevlisi nasıl olunur, sandık görevlileri ne kadar ücret alır yazımızda.

Merakla beklenen genel seçimde telaşlar artı ve bu seçimde kimin daha fazla Millet Vekili çıkaracağı ve bu seçimde kimin daha fazla oy ile hükümete geçileceği merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız, 7 Haziran 2015 sandık görevlisi nasıl olunur, 7 Haziran 2015 sandık görevlileri ne kadar ücet alacak, tüm ayrıntıları yazımızda ulaşabilirsiniz.

Yeni yılda hangi partide nasıl sandık görevlisi olunur, sandık görevlileri için neler gerekli ?

7 Haziran 2015 genel seçimlerde sandık görevlisi olmak için, Bulunduğunuz en yakın seçim kuruluna giderek, sandık görevlisi olmak istediklerini söylemek gerkli. yapılan başvurular ardından, elemeler yapılarak kimin görevli olmaya hak kazandığını, talep ettikleri forumda iletişim bilgileri ile bildirilmektedir.

SEÇİMDE NEREDE OY KULLANACAĞIM TIKLA

Elemeler sonucunda, görevli olan kişilere bu işte gereken görevi ve dikkat edilecek hususları anlatmak için seminerler yapılmakta. Verilen seminerde, görevlilerin neler yapmasına, seçim öncesi neler gerektiğini ve seçim sonrası yapılacaklar anltılmaktadır.

Sandık seçim görevlisi olmayı hak kazanan kişiler işin ciddi olduğunu ve görevlendirildiği sandık başında biran bile ayrılmaması önemli bir şekilde anlatılmaktadır. 

Sandık görevlsi ne demek ve önemli görevleri

Her yıl olduğu gibi bu seçimde vatandaş sandık görevlisi olmak için seçim kuruluna talepte bulunacak ve hakk kazanan kişiler seçimde neler yapmak gerektiğini tatbikatlarla gösterilir. Seçim Görevlisi olan kişi bu işte önem gerektiğini ve seçim esnasında hiç bir hile ve oyuna karışmaması gerektiğine, seçilen kişi verilen devlet görevinin ücreti ise kurumlar tarafından karışılanacaktır.

Seçim Görevlileri Ne Kadar Ücret Alacak 

Her yıl seçimler için yapılan sandık görevlileri için verilen ücretler değimektedir. Bu yılkı genel seçimde ne kadar ücret alınacak, ve ücretlerde ne kadar artış olduğu yazımızın devamında.

7 Haziran 2015 genel seçimlerinde, Siyasi parti üyelerinin alacağı ücret 66 Tl. Devlet memuru olup eğitim vermeyenler alacağı ücret 215 Tl. Kurs veirlemeyen sandık kurulu memur üyeleri 126 Tl. Eğitim verilen sandık görevlileri 286 Tl alacak. Devlet memuru olan ve eğitim vermeyen 126 Tl.

2015 genel seçimler, 2015 sandık görevileri ne kadar ücret alır, 2015 seçimde sandık görevlisi nasıl olunur, sandık görevlileri ne yapar, sandık görevlisi için ne yapılmalı, nasıl sandık görevlisi olunur, 2015 genel seçimler, seçimde nasıl sandık görevlisi olunur, 2015 sandık görevli ücretleri,

Kategori: , , ,